Nyheter

Hvorfor bli homeopat

Av 29. november 2021desember 12th, 2021Ingen kommentarer

Homeopati har sammen med andre komplementære behandlingsmetoder, vært under stadig angrep fra forsvarere av konvensjonell medisin.  Hvorfor velger da mange å ta utdanning i homeopati og opprette praksis? Det ville forsker i New Zealand finne ut.  Tjueto homeopater i fem ulike byer ble intervjuet.  Studien fant at det var vanlig å bli interesserte i homeopati etter de opplvde dramatisk effekten av homeopatisk behandling på seg selv, deres familie, på venner eller på dyr. Ofte hadde de fått hjelp av homeopati etter konvensjonell medisin ikke  hadde hatt ønsket effekt.  Mange hadde helsefaglig bakgrunn før de ble homeopater. Alle  som var intervjuet var kvinner som hadde sett muligheten til å studere homeopati mens barna var små.

Ta kontakt med nhl@nhl  og forhør deg om muligheter for å utdanne deg til homeopat.

 

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34817882/

 

 

Skriv en kommentar