Forskning

Forskere bekrefter at homeopatiske medisiner ikke er “bare vann”

Av 26. november 2021Ingen kommentarer

I Londons Royal Society of Medicine ble det sommeren 2018  holdt en viktig forskningskonferanse som kanskje kan bekrefter medisinsk effekt av ekstremt små doser, nanodoser, av homeopatiske medisiner. Forskere fra hele verden deltok og to er Nobelprisvinnere. Konferansen tema var om framstillingen av homeopatiske medisiner forandrer vannets struktur. Utgangsstoffet i en homeopatisk medisin blir ikke bare fortynnet, men den blir kraftig ristet mellom hver fortynning. Finnes det plausibel forskning som kan bekrefte at den homeopatiske medisinen finnes i vann etter mange fortynninger?    Kan forskerne være på sporet av virkningsmekanismen til homeopatiske medisiner?

Er det nanomedisin  homeopater jobber med

Forskning på vann og vannets struktur er helt i startgropen. Dr Brian Josephson, fysiker, ved Cambridge kun vise hvordan lydbølger forandrer vannet molekylstruktur. Vladimir Voeikov ved Lomosonosv Moskva statlige universitet sier at utgangsstoffet ikke forsvinner etter at homeopatiske medisiner er fortynnet dvs. potensert over Avagadros tall (C12, D24) Utgangsstoffet kan spores som nanopartikler (nanoassioates).De kan forandre vannets fysisk egenskaper.  Denne forskningen er i startfasen og framtiden vil kanskje gi oss svar.

https://www.hri-research.org/2018/08/new-horizons-in-water-science-evidence-for-homeopathy/