Warning: The magic method Vc_Manager::__wakeup() must have public visibility in /customers/2/7/8/nhl.no/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer_salient/include/classes/core/class-vc-manager.php on line 205 Hold mobilen unna homeopatimedisinene dine - Norske Homeopaters Landsforbund
Forskning

Hold mobilen unna homeopatimedisinene dine

Av 15. oktober 2021november 7th, 2021Ingen kommentarer

Forskning har vist at man trygt kan sende homeopatiske medisiner gjennom skanning på flyplasser uten at de blir ødelagt, får jeg av og til av pasienter. Forskning viser at svaret er ja. Det gjør ikke noe. Medisinene beholder sin effekt. Det man ikke skal gjøre er å legge homeopatimedisinene sammen med mobiltelefonen i lommen eller vesken. Heller ikke oppbevares nært mikrobølgeovnen som er i bruk.

Rumpetroll viser at homeopatiske medisiner har effekt

Forsker i to ulike land undersøkte effekt av thyroksin på rumpetroll. Thyroksin tilsatt i vannet stimulerer utvikling og vekst hos rumpetrollene. Dersom man tilsatte homeopatisk potensert thyroksin, ble denne effekten av kjemisk thyroksin nøytralisert. Den stimulerende effekten forsvant. Studiene viste også at dersom den homeopatiske thyroksinen ble utsatt for mobiltelefon nærmere enn 25 cm og mikrobølger, mistet medisinen den nøytraliserende effekten. Det effekten hadde imidlertid ikke røntgen skanning på flyplasser. Studiene ble gjort seks ganger med kontrollgrupper og med samme resultat.

Kilde
The effect of homeopathically prepared thyroxine on highland frogs: influence of electromagnetic fields.
Weber S1, Endler PC, Welles SU, Suanjak-Traidl E, Scherer-Pongratz W, Frass M, Spranger H, Peithner G, Lothaller H.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18194759

Skriv en kommentar