Warning: The magic method Vc_Manager::__wakeup() must have public visibility in /customers/2/7/8/nhl.no/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer_salient/include/classes/core/class-vc-manager.php on line 205 Ti grønne grunner til å bruke homeopati - Norske Homeopaters Landsforbund
HelseHomeopati

Ti grønne grunner til å bruke homeopati

Av 13. april 2021september 23rd, 2021Ingen kommentarer

Her kan du lese ti gode miljøvennlige grunner til å bruke homeopati. Homeopati er godt for ditt indre miljø så vel som det globale miljøet.
10 grønne grunner for å bruke homeopati

1 Homeopati stimulerer kroppens selv helbredende systemer, kroppens immunsystem.
2. Homeopati bygger og styrker helsen, øker den fysiske og mentale velvære og gir bedret livskvaliteten.
3. Homeopati er effektiv medisin. Når utført av profesjonelle er den effektiv både ved akutte og kroniske tilstander.
4.Homeopati har ingen skadelige bivirkninger. Homeopati er skånsom mot kroppen. Den har ingen gifteffekt. Den gir ingen avhengighets problemer.
5.Homeopati er billig I bruk.
6.Homeopati kan brukes som ufarlig førstehjelp-medisin i hjemmene. Kroniske tilstander må behandles av kvalifisert homeopat.
7. Homeopati er ikke testet på dyr for å kartlegge effekten. Prøvinger er gjort på friske mennesker
8.Homeopati kan brukes som komplementær medisin, som støttebehandling sammen med annen behandling. Den kan også brukes for å lindre bivirkninger av konvensjonell behandling. For eksempel ved kreftbehandling.
9. Homeopati er miljøvennlig. Produksjonen skader ikke miljøet med farlig avfall. Homeopati er den ultimate grønne medisinen.
10. Homeopati er framtidens medisin. Homeopati er brukt over hele verden som en komplementær eller som alternativ til konvensjonell medisin. Homeopati virker på kroppens premisser og styrker helsen fysisk og psykisk.

fritt oversatt fra.
ECCH s nettside