Nyheter

Grønn medisin på Verdens Miljøverndag

Av 5. juni 2019september 13th, 2021Ingen kommentarer
Grønt skifte også i helsevesenet?

Grønt skifte også i helsevesenet?

 

Grønn medisin til beste for deg selv, familien din og kloden vår

 

Ingen tvil om at det skyller en grønn bølge over landet. Folk er opptatt av klima- og miljøpolitikk. Vi ønsker en bærekraftig utvikling.

Besteforeldre aksjonerer for barnebarnas framtid.

Produksjon og forbruk av legemidler øker dramatisk, og det er økende bekymring for hva dette gjør med naturens kretsløp.

 

I tråd med dette ønsker grønne foreldre å unngå kjemiske og syntetiske legemidler som alle har bivirkninger. De ønsker å gi barna en så skånsom og trygg behandling som mulig.

 

Grunner til å velge homeopati:

 

  1. Homeopati er grønn. De fleste medisinene er laget av det naturen gir, som planter og mineraler.
  1. Homeopati er en skånsom og trygg behandling fordi medisinene som brukes ikke er syntetiske, giftige eller forurensende.
  1. Homeopati kan på grunn av sin skånsomhet brukes i alle aldre, også for gravide og spebarn.
  1. Homeopati kan minske behov for antibiotika, og dermed være med på å redusere antibiotikaresistens.
  1. Homeopati er en naturlig måte å bli frisk på. Den jobber på kroppens premisser, og på naturens premisser. Vi foreskriver en medisin som skal stimulere kroppen i prosessen for å bli frisk.
  1. Homeopati er rettet mot hele mennesket, og er en individuell behandling. Vi gir ikke en og samme medisin til alle som har samme medisinske diagnose.
  1. Homeopati er kostnadseffektivt. Forskning har vist at det til og med er økonomisk lønnsomt for samfunnet, og det er grunnen til at Sveits har lagt homeopati inn under den statlige helseforsikringen.