Nyheter

Dr. Heiner Frei – Gull for homeopatien

Av 28. april 2019september 13th, 2021Ingen kommentarer
Heiner Frei - gull for homeopatien

Dr. Heiner Frei – gull for homeopatien

 

 

Banebrytende

Den sveitsiske barnelegen og homeopaten Dr. Heiner Frei gjestet Oslo og NHL 26.-27.april for å lære homeopater hans banebrytende analysemetode. Med sin genuine interesse for hvordan en best kan utføre legekunsten var han til stor inspirasjon for de 40 homeopatene som var samlet.  Han driver en klinikk i Sveits, der homeopati er en del av det offentlige helsesystemet. Han behandler 80% av sine pasienter med homeopati.

Gjennom forskning har han kommet fram til en analysemetode som er et godt verktøy for å få enda bedre effekt av homeopatisk behandling. Vi fikk innføring i en enkel, sikker og reproduserbar metode for valg av den beste homeopatiske medisinen. Metoden bygger på gammel kunnskap, men gjort enkel gjennom en genial analysemetode.

 

ADD/ADHD

Dr. Heiner Frei er blant annet kjent for sin studie på ADD/ADHD . Forskningsteamet beviste under svært strenge kriterier at homeopati er effektivt for disse barna.    [Eur J Pediatr: 164 (2005): 758-767] Dette forskningsarbeidet ligger også til grunn for utviklingen av det geniale verktøyet polaritetsanalyse. Ekspertisen Heiner Frei har på dette området er helt uovertruffen, og gjennom hans kurs har nå norske homeopater fått anledning til en dypere forståelse for hvordan vi kan hjelpe mennesker med forskjellige utfordringer mentalt, emosjonelt og fysisk, på en bedre måte.

 

Placebo

Selv om forholdene er helt annerledes for homeopati i Sveits enn i Norge, har også Dr. Heiner Frei møtt legekolleger som hevder at hans behandling bare er placebo. Han møter den kritikken med å slå tilbake. “Hvis du mener at jeg kurerer 80% av mine pasienter med placebo så betyr det at du overbehandler 80% av dine pasienter men potensielt farlige medisiner.”

 

Gull for homeopatien

Dr. Heiner Frei forteller at polaritetsanalyse som metodikk spres raskt utover hele verden, og han ønsker at land utenfor den vestlige verden får tilgang til hans analyseverktøy gratis. Han sier at han selv har fått det som en gave, og vil gi det videre. Polaritetsanalyse kan gi homeopatien et stort løft også her i Norge. Det er en gave som vil bli til stor nytte.

 

Heiner Frei med frue sammen med arrangementskomiteen. Fornøyd med et godt gjennomført seminar.

Heiner Frei med frue sammen med arrangementskomiteen. Fornøyd med et godt gjennomført seminar.