Nyheter

Dronning Elisabeths homeopat og lege Dr. Peter Fisher omkom i ulykke

Av 17. august 2018september 13th, 2021Ingen kommentarer

En svært trist nyhet kom den 15. august.  Dr. Peter Fisher omkom i en trafikkulykke nær London Royal Hospital of Integrative Medicine.   Dr. fisher var spesialist i reumatologi og homeopati samt direktør ved forskningsenteret ved hospitalet. Han var fakultets-president. Dr Fisher har publisert flere forskningartikler i reumatologi, homeopati så vel som i andre integrerte medisinske metoder. Han har også vært formann i WHOs arbeidsgruppe for homeopati og medlem av WHOs ekspertgruppe for komplementær og alternativ medisin.  I 2007 ble Dr. Fishet tildelt Albert Schweitzer gull medalje ved det Polske medisinske akademi.

Dr. Peter Fisher har jobbet hardt for homeopati i mange år. Han har i lang tid hevdet at homeopati må brukes mer, ikke minst i kampen mor antibiotikaresistens. “Homeopati er trygg og populær og reduserer pasienters bruk av antibiotika” har han uttalt til The Telegraph.

Den Britiske Kongefamilien har i mange år vært brukere og sterke talspersoner for homeopati. Dr. Peter Fisher var gjennom mange år Dronning Elisabeths lege og homeopat.

Homeopati og integrert medisin har mistet en sterk talsperson.

NHL lyser fred over han minne og varme tanker går til familien.