Nyheter

Ny dokumentar om Homeopati; “Magic Pills”

Av 14. august 2018september 13th, 2021Ingen kommentarer

Trenger du mer informasjon om Homeopati

I 2017 var det fulle hus i Litteraturhusene i Oslo og Bergen, når NHL viste filmen “Just one Drop”.  Den satte bl.a. søkelyset på  suspekte ting rundt offentliggjøring av forskning på homeopatisk medisin. Særlig den såkalte  “Australske rapporten”. Denne saken er enda ikke ferdig etterforsket av den australske Ombudsmannen. Les mer om saken på sidene våre.

Nå er det tid for en ny dokumentar, “MAGIC  PILLS”

Denne gangen besøker filmskaper Ananda Moore, homeopatiske klinikker rundt om i verden. Hun er innom Tanzania der homeopati blir brukt ved HIV og AIDS, India der homoepati også blir blir brukt ved svært alvorlige tilstander som cancer. På Cuba har de hatt suksess med homoepati mot epidemier som leptospirose.

Vær obs på at dette er tilstander norske homeopater ikke har lov å behandle.  

Vi vil forsøke å styrke allmenntilstanden og kroppens forsvar mot sykdom selv ved alvorlige lidelser.

 

Sveits viser vei i Europa

Det sveitsiske folket har i to avstemninger sagt at bl.a. homeopati skal være en del av sykeforsikringen.  Behandling hos homeopat blir dekket på lik linje med konvensjonell medisin. Andre spennende tema rundt homeopati, blir også belyst i dokumentaren.     Det blir anledning til spørsmål og diskusjon etter visningen. Filmen får norsk teksting.

Kom til Litteraturhuset Oslo, torsdag 6. sept  og bli mer opplyst om ett spennende fagfelt.

Billetter kjøpes på https://www.deltager.no/magicpills

 

Filmen vises i BERGEN onsdag 07. november 2018.  Kl  18.00

Sted Cinemateket, Gerorgernes Verft. 

Billett; https://cinemateketbergen.ticketco.events/no/en/e/magic_pills   eller i døren. Kr. 80,00

 

 

magicpillsmovie.com  for mer info.