Ukategorisert

Homeopati mer enn bare en medisin

 

Det er fullt mulig å gå til homeopat hvis du føler at hverdagen er trøblete, at du ikke er så fornøyd og glad som du skulle ønske at du var. Du trenger ikke være fysisk syk.

 

Når energien, kostholdet og tankemønstret vårt roter til livet

Hva betyr det å være 100 prosent frisk? Mange ville sagt full av energi, rolig, avslappet og uten smerter.

Å være rolig og avslappet og ikke stresset, er ofte avhengig av hvordan vi tenker. Dette påvirker hvordan vi opplever og møter hverdagens små og store utfordringer.

Utrolig mange av oss spiser mat som forårsaker dårlig humør og psyke, dårlig energi og ikke minst smerter.

Det er vanskelig å stålsette seg og ta bevisste valg og endre tankemønster og spisevaner eller levevaner generelt.

 

Homeopati mer enn bare en medisin

Endringer ser vi homeopater svært ofte med våre pasienter spesielt etter at de har fått et individuelt tilpasset homeopatisk middel. Det endrer ofte hele pasienten innstilling, pågangsmot og opplevelse av livet. Det blir lettere å ta bevisste valg og gjennomføre dem og de får mer glede av livet.

Det skal sies at du hos homeopat går litt dypere ned i livet enn hos en annen terapeut og at du også derfor blir bedre kjent med deg selv og blir mer bevisst. Men energien og viljen til å endre på små ting kommer med behandlingen. Den henter deg opp fra grøfta og løfter deg slik at du ser ting litt klarere og energi nok til å gjøre noe med det.

 

Homeopati påvirker hele livet

Du får en annen gnist og møter folk på en annen måte, noe som fører til at du plutselig har mer glede av det sosiale livet og et evt. parforhold. Mange kommer tilbake etter noen måneder med homeopatisk behandling og forteller at de har fått det bedre sosialt på jobben, at folk har blitt så greie og at de har fått kjæreste. Det som egentlig har skjedd er at du har forandret deg slik at du søker mer ut og utstråler en annen og mer positiv energi enn tidligere.

Det er fullt mulig å gå til homeopat fordi du føler at hverdagen er trøblete, at du ikke er så fornøyd og glad som du skulle ønske at du var. Dette er ofte forløperen til fysisk sykdom og på denne måten kan homeopati brukes for å forebygge sykdomstilstander. Du trenger heller ikke være fysisk syk, men om du skulle ha dette i tillegg vil dette bare være en ekstra bonus, for homeopatisk behandling påvirker alle sider ved et menneske. Den stimulerer HELE pasienten og påvirker også kronisk sykdom.