Hvordan du kan hjelpe homeopatien

Av 13. januar 2017september 13th, 2021Ingen kommentarer
Støtt NHL

Støtt NHL

 

Du har fått hjelp av homeopatien, nå kan du hjelpe den.

Mange har nok fått med seg i nyhetene at det er blitt vanskeligere å jobbe som homeopat i den senere tid, og vanskeligere å få tak i homeopatiske medisiner. Det er forbudt for den enkelte homeopat å fortelle at homeopati har effekt, og ved hvilke sykdommer forskning har vist at homeopati hjelper. Norske Homeopaters Landsforbund (NHL), som organisasjon, kan informere om homeopati uten at det kan kalles markedsføring.

 

Informere publikum

Av den grunn har NHL som organisasjon en svært viktig oppgave med å informere publikum om muligheten de har til homeopati som et alternativ til den konvensjonelle medisinen, eller som et komplement i andre tilfeller. Vi har med tanke på dette fornyet hjemmesiden vår. Den er hyppig besøkt, og når mange med informasjon om homeopati, også om forskning som fins.

 

Informere myndighetene

I tillegg jobber NHL inn i mot myndighetene, for å få bedre vilkår og rammebetingelser. Dette er et krevende og til dels kostbart arbeid, men helt avgjørende for at vi kan ha homeopati i Norge også i framtiden. For å kunne gjøre dette arbeidet enda bedre, ville det vært nyttig å hente inn kompetanse utenfra.

 

Behov for homeopatenes tjenester

Både publikum og myndigheter trenger informasjon om muligheten homeopati gir i for eksempel antibiotikaresistens- krisen. Også når det gjelder andre kroniske sykdommer sliter det etablerte helsevesenet med å finne løsninger. Det er et skrikende behov for homeopatenes tjenester.

 

Behov for økt forskning

For å overbevise det etablerte helsevesenet og myndighetene om dette, trengs forskning som dokumenterer hvilke effekter homeopati har på forskjellige sykdommer. Forskning koster, og NHL ønsker å stimulere til mer god forskning.

 

Behov for NHL som pådriver til et bedre Helse-Norge

NHL har siden 1930 vært et viktig talerør for homeopatien i Norge. NHL er også en pådriver til et bedre Helse-Norge. Dette ønsker vi å fortsette med, men vi trenger økonomisk hjelp.

Homeopati kan være til hjelp for så mange bare myndigheter og folk flest hadde vært klar over alle mulighetene homeopati gir.

Hjelp oss å hjelpe!

 

Støtt NHL

For å gjøre det enkelt for deg å støtte NHL har vi laget en egen donorknapp på hjemmesiden vår. Øverst på siden finner du en fane som heter Støtt NHL, klikk på den så kommer du rett til donorknappen. Eller du kan velge å gi en gave her og nå.

stott_NHL

 

Folkekrav om homeopati

Et lite tips på tampen:

Et folkekrav om homeopati også i framtiden, er kanskje beste vei inn til politikerne. Det er folket som velger politikerne, så jo sterkere dette presset blir jo større sjanse til å fremme homeopatien. Meld dere inn i Norsk Homøopatisk Pasientforening (NHPF), og la myndighetene se at vi er mange som ønsker å ha tilgang på homeopati også i framtiden