Nyheter

Tredobbelt OL-gull til Usain Bolt

Av 15. august 2016september 13th, 2021Ingen kommentarer
Nytt OL-gull til Usain Bolt

Nytt OL-gull til Usain Bolt

 

 

Usain Bolt tok nok et OL-gull i natt da han sprang100 meter på 9,81.

Skade

Det har hersket stor usikkerhet rundt verdens raskeste atlet før OL i Rio etter at Usain Bolt pådro seg en strekkskade i lårmuskulaturen tidligere i år. TV2 Sportens kommentator Jon Sundby kommenterte før OL startet at Bolt tidligere har vist at skader ikke har hemmet han.

Homeopati

Usain Bolt har brukt homeopati siden han var 16 år, og da han vant sitt 2. OL-gull på 100 meter, dediserte han en del av gullmedaljen  til Tyskland og idrettslegen Hans Wilhelm Müller Wohlfahrt som bruker homeopati i behandlingen.

Stor idrettsmann

Bolt er den første til å vinne tredobbelt gull i friidrett noensinne. Han vant både 100 meter, 200 metre og 4×100 meter stafett både i Bejing 2008 og London 2012. Nå har han 3 gull på 100 meter, og ambisjoner om å vinne i de resterende løpene.

Med respekt. Uten arroganse.

Etter å ha vunnet gull gikk han først opp og gratulerte vinneren av 400 meter med ny verdensrekord før han feiret sin egen seier.

Gullvinneren reagerte også tydelig på den usportslige og sjokkerende opptredenen fra publikum da de satte inn en voldsom buing mot Justin Gatlin på grunn av hans dopingtiltale for 6 år siden. På pressekonferansen la ikke gullvinneren skjul på at han var rystet over publikums oppførsel.

 

 

Skriv en kommentar