Helse

Plages du med allergi og pollenplager?

Av 24. februar 2016september 19th, 2021Ingen kommentarer
Homeopati behandler og øker livskvaliteten ved allergi.

Homeopati behandler og øker livskvaliteten ved allergi.

 

De som er plaget med pollenallergi opplever vår og sommer som en tøff tid med rennende øyne og nese, svie, kløe, nysing og hoste. I følge Norges Astma- og allergiforbund er det nå i overkant av 20% av befolkningen som lider av mer eller mindre alvorlig pollenallergi. Av disse er ca. 700 000 så plaget at de bruker medisiner.

Mange oppsøker homeopat for å få en naturlig tilnærming til pollenplagene. Behandling med homeopatiske medisiner søker å styrke immunforsvaret og rette opp i ubalanser hos pasienten slik at de ikke reagerer på pollenet. Det beste er å oppsøke homeopaten allerede i januar, for å starte behandlingen så tidlig som mulig, men det er også mulig å få ”akuttbehandling” mot pollen med homeopatiske medisiner. Folk i alle aldre kan bruke homeopati.

Sørg for å oppsøke en homeopat med god skolering både i medisinske og homeopatiske fag. På våre sider, under Homeopat MNHL, finner du en oversikt over homeopat MNHL som innehar denne kompetansen.

På denne linken finner dere en liten reportasje om allergibehandling med homeopat MNHL Joran Wevelstad fra Fredrikstad. Programmet med dette innslag ble sendt på Radio Norge onsdag 17.04: allergireportasje-1.mp3.