Ukategorisert

Paracet vs. homeopati

Paracet

Hvordan kan det ha seg at Paracet selges på butikken mens homeopatisk medisin faller inn under importforbudet?

Det har vært mye fokus på Paracetens farlige virkning dersom den brukes ukritisk. Antallet Paracetforgiftede har økt den siste tiden, spesielt blant ungdom. Forskning viser også at Paracet i svangerskapet og dersom det gis til barn kan føre til kroniske plager som astma.

Kronisk sykdom er i følge homeopatisk tankegang et tegn på at immunforsvaret er svekket. Dette er det en logisk forklaring på. Dersom vi ser hva et immunforsvar er og hvilken hensikt det har, ser vi at feber er en metode immunforsvaret bruker til å brenne bakterier og virus slik at kroppen kan bli frisk igjen. Hvis vi ser hvilken hensikt Paracet har, så vet vi at den har til hensikt å redusere eller fjerne feber, kroppens eget immunforsvars eneste metode for å gjøre seg selv frisk. Uten en tanke for hva som skjer med helsen i ukene og månedene etterpå gis det ut i hytt og pine til folk. Skal vi ikke tenke lenger enn til at vi er feberfri? Er feberfri det samme som å være frisk?

Et immunforsvar som svekkes gang på gang med Paracet eller febernedsettende vil pådra seg kroniske sykdommer etter hvert.  Hvordan kan det ha seg at legene har oversett dette viktige elementet. En medisin som har som mål å redusere noe som kan gjøre oss friske? Og dette skal vi kunne kjøpe reseptfritt og i butikken?

Mens homeopati! Som har til hensikt å styrke immunforsvaret og gjøre noe godt for helsen, skal falle inn under importforbudet. Hvorfor? Mange ler av homeopati og sier at det bare er vann. Det er ingenting i det og det virker ikke. Det blir ikke tatt alvorlig av den norske stat engang. Homeopater kan ikke hevde at de gjør folk friske, det står det klart i Loven om alternativ behandling. Allikevel anses det som så farlig at det må reguleres slik at ikke “hvermansen” kan få tak i det.

Fra 2017 vil det kunne bli vanskelig for homeopater å få tak i nødvendig medisin til klientene sine. Dette begrenser den homeopatiske praksisen betraktelig og det begrenser folks muligheter for å bli riktig friske. Men av hvilken grunn? Av de som bestemmer dette, vet ingenting om homeopati, de har ingen kunnskap, de tror bare at det ikke virker. De kan ikke godkjenne homeopati som en behandlingsform og informasjon om homeopati i media eller fra helsedirektoratet holdes nede og unngås.

Men har de tatt seg bryet verdt å se på forskningen på homeopati? Mye forskning viser at mange har riktig god nytte av homeopati og at folk blir bedre. Har de sett ut i verden? Har de fått med seg hvor mange land som bruker homeopati, og da i mange tilfeller leger. Homeopati betraktes også som ufarlige medisiner. Er disse reglene til det beste for pasienten? Nei, reglene har blitt til gjennom uvitenhet.

Homeopati kan faktisk erstatte Paracet når det gjelder feber og smerter dersom den gis riktig av en homeopat. Kroppen trenger feber for å bli frisk! En rask og effektiv feber som kan fjerne sykdom og plager. Det er kroppen som skal gjøre denne jobben. Når kroppen gjør dette selv, vil immunforsvaret styrkes. Dette reduserer sjansen for sykdom senere i livet og pasienten får en bedre helse på sikt.

Hvilken medisin burde det vært restriksjon på? Paracet eller homeopati?