Helse

Hvordan homeopati kunne blitt førstevalget ved influensa

Av 6. februar 2016september 19th, 2021Ingen kommentarer
Influensasyk

Influensasyk

Godt alternativ ved akutt sykdom

Homeopater behandler ofte pasienter med influensa eller influensalignende sykdommer i løpet av vintersesongen. Dette er som regel pasienter som av andre grunner har oppsøkt homeopaten, og som vet at homeopati er et godt alternativ ved akutt sykdom.

For deg som ønsker en naturlig behandlingsform

Som homeopater vil vi gjerne bidra med vår kunnskap og lange erfaring med å behandle influensa. Det er diskusjoner i det medisinske miljøet om hvem som bør vaksineres. Homeopati kan være et supplement til det som blir gjort fra helsemyndighetenes side.

Homeopatiske medisiner ved influensa kan brukes om du ønsker en naturlig behandlingsform. Det er en skånsom behandlingsform på kroppens premisser.

Hvordan homeopati kunne blitt førstevalget

Homeopati kunne ha blitt førstevalget for mange når de får influensalignende sykdommer, hvis behandlingsformen hadde vært bedre kjent. Folk i dag vet ikke at denne behandlingsformen er blitt brukt med gode resultat ved epidemier i over 200 år.

Behandling på kroppens premisser

Som alltid tar homeopaten hensyn til pasientens tilstand før en medisin blir foreskrevet.

Vi har ikke en standardmedisin mot influensa, men vi finner den som er tilpasset symptomene den enkelte har.  Her vurderes helheten, både fysisk og psykisk. Derfor er det viktig å ta kontakt med en kvalifisert homeopat MNHL. Gjennom behandlingen har vi til hensikt å styrke menneskets selvhelbredende evner.

Homeopati mot bivirkninger

Etter gjennomgått infeksjon oppnår pasientene immunitet, men influensaviruset er kjent for å forandre seg. Dess større forandring, dess større epidemi. Blir epidemien verdensomspennende, står vi overfor en pandemi.

WHO erklærte pandemi i juni 2009, og det ble igangsatt massevaksinasjon i mange land. Dessverre førte den med seg mange bivirkninger, spesielt kom det en økning av søvnsykdommen narkolepsi som har rammet mange barn. Vi kan vel heller ikke se bort fra andre bivirkninger.

Homeopati brukes også ved bivirkninger av vaksiner.

3020″]