Nyheter

Homeopat MNHL i radiointervju om importsaken

Av 2. desember 2015september 13th, 2021Ingen kommentarer

 

Myndighetene innførte importforbud av vitaminer, mineraler, urter og homeopatiske medisiner fra 1. oktober 15.  Hvor gjennomtenkt var dette forbudet? Etter noe uker med massive protester fra folk på gata og ulike organisasjoner bl.a. NHL, snudde regjeringen og tillater import av vitaminer og mineraler igjen. Hva tenker de når de prøver å ta fra folk frihet til å velge behandling selv? Det er på tvers av det WHO anbefaler. Fortsatt er det ikke lov å importere homeopatiske medisiner per post til egen adresse. Det skal gå via apotek.

Fra januar 2017 blir det flere utfordringer  for homeopatien i Norge. Det innføres registreringsplikt på homeopatiske medisiner. Norge har ikke egen produksjon av disse, så vi er avhengige av at produsenter fra andre land vil  gjøre denne jobben. Vi håper saken ordner seg til det beste for alle fornøyde brukere av homeopatisk behandling.

Linbjørg Bardal Skalleberg Homeopat MNHL driver Sandefjord Homeopati og Stokke Homeopati, er 2. nestleder i NHL og en aktiv pådriver i denne saken.  Hun har blitt intervjuet av lokalradioen, Radio Tønsberg.  Hør intervjuet i filene under. For å få med hele intervjuet må du klikke først på lydfil Del 1, etterpå på lydfil Del 2.

Del 1:

Del 2: