Ukategorisert

Hvorfor kjøpe bøker fra Narayana Forlag

Av 11. november 2015september 13th, 2021Ingen kommentarer
"Man skal ei lese for å sluke, men for å se hva man kan bruke." Henrik Ibsen

“Man skal ei lese for å sluke, men for å se hva man kan bruke.” Henrik Ibsen

  • Narayana har et bredt utvalg av homeopatiske og andre naturmedisinske bøker. Her finner du noe interessant om du er ny i faget, har holdt på med homeopati en mannnsalder, eller rett og slett bare er interessert i homeopati eller lignende fag.
  • Narayana har en enkel web-shop, der du kan klikke deg inn på boka, lese om hva den inneholder og også bokomtale.
  • Når du handler hos Narayana ved å bruke linken over, vil NHL få 12% av kjøpssummen. Så her kan du være med å løfte fram homeopatien i Norge, både gjennom økt kunnskap og støtte til NHL som jobber for å fremme homeopatien.
  • Bøker er momsfritt, men for å slippe diskusjoner med Posten og Tolletaten, kan det være lurt å kjøpe de privat, ikke gjennom firmaet ditt. Snakker av egen erfaring!
“Jeg husker den dagen jeg kunne lese. Det har jeg aldri glemt. Jeg satt på gulvet ved siden av bokhyllen, og så kunne jeg lese. Det betød at jeg kunne velge selv.” Anne-Cath Vestly
Når jeg skroller meg nedover sidene hos Narayana Forlag er jeg som en liten unge i lekebutikken, så mye jeg kan tenke meg, men hva skal jeg velge? I samme sekund tenker jeg på Anne-Cath Vestlys ord og er overlykkelig over at jeg får lov til å velge selv. Noen tips fra andre kan være fint å ha med seg, men klikk deg selv inn på siden og finn din bokgave til deg selv eller til noen du er glad i.
Noen tips fra meg:
  • Narayanas kalender for 2016 med flotte bilder av kjente homeopatiske midler.
  • “Drug remedies” av Peter Fraser. Ny bok som gir en enkel oversikt over sentralstimulerende midler.
  • Massimo Mangialavori har kommet med ny bok om syrer, “Acids” med utgangspunkt i heftet som tidligere er utgitt. Bare differensieringen mellom forskjellige midler som ligner hverandre, er verdt boka.
  • Bok som kommer snart: Michal Yakir som er homeopat og botaniker gir oss en oversikt over plantefamilien i boka “Wondrous Order- The Table of Plants.
  • Ønsker du en introduksjon til homeopati, finner du en egen side med forskjellige bøker til nybegynnere.

 

 

“Hver gang jeg har sjansen, oppfører jeg meg som en ung student.” Dalai Lama

 

 

Klikk på Narayanalogoen på førstesiden til nhl.no, kos deg med utvalget der, velg en bok, kjøp og støtt med det Norske Homeopaters Landsforbund. Sist, men ikke minst, nyt boka!