Homeopati

Velger du antibiotika eller homeopati?

Av 24. oktober 2015september 13th, 2021Ingen kommentarer
Homeopati styrker forsvaret mot alle typer smitte hele året.

Homeopati styrker forsvaret mot alle typer smitte hele året.

 

Antibiotika har til hensikt å bekjempe spesifikke sykdomsfremkallende bakterier, mens et styrket immunforsvar lett selv kan forebygge og bekjempe sykdom uavhengig av hva slags bakterier eller virus den er forårsaket av.

Høstens klimaendring fører en rekke helseproblemer med seg. Sola er ikke lenger aktiv og kulde, fuktighet og mørke trer inn. Kroppen immunforsvar svekkes og blir da mer mottakelig for plager som hoste, forkjølelse, influensasymptomer, ørebetennelse, bronkitt og kroniske plager som astma og eksem.

Det er vesentlig å styrke kroppens immunforsvar slik at den selv kan ta opp kampen mot plagene. Med et styrket immunforsvar kan kroppen produsere en mer effektiv feber og antistoffproduksjon. På denne måten kvitter kroppen seg med sykdommen fordi den jobber mer effektivt. Bakterier og virus får dessuten ikke tilgang til en kropp med et styrket immunforsvar. Et godt immunforsvar reduserer sjansen for kronisk og alvorlig sykdom senere og opptaket av nødvendige vitaminer og mineraler vil også bli øke.

Homeopatisk behandling har sin aller største potensiale i å styrke menneskets immunforsvar, og har ikke til hensikt å bekjempe bakterien, slik som antibiotika har. Derfor kan homeopatisk behandling brukes til alle mulige infeksjoner og uavhengig om den er forårsaket av bakterier, virus eller annet.

Et barns immunforsvar er umodent frem til 6 års alder, og homeopatisk behandling er til stor hjelp for at barnet skal utvikle et godt immunforsvar fra fødselen og gjennom småbarnsalderen. Antibiotika er viktig å begrenses og bare brukes når det er helt nødvendig. Antibiotika dreper ikke bare sykdomsfremkallende bakterier, men også de gode og viktige bakteriene, spesielt i tarmen. Siden tarmens tarmbakterieflora utgjør 80% av kroppens immunforsvar, er det spesielt viktig å finne andre løsninger på sykdomsproblemet.

Effekten av homeopati viser seg å være raskere og mer effektiv ved infeksjonssykdommer og bivirkningene viser seg å være større ved bruk av antibiotika. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17335565

I tillegg gir homeopati deg en fordel på lang sikt. Bruken av riktig homeopatisk behandling reduserer faren for at du blir syk igjen senere i vinterhalvåret.

Nå! Hva velger du i høst? Antibiotika eller homeopati?

For å sikre deg en god homeopatisk behandling av dyktige og faglig kvalifiserte homeopater bør du gå inn på https://nhl.no/?system_page=via-liste og finne en homeopat i ditt fylke. Homeopat MNHL er et kvalitetsmerke du kan se etter når du trenger en homeopat.