Nyheter

NHL på Stortinget

Av 19. oktober 2015september 13th, 2021Ingen kommentarer
Stortingsdøra på gløtt for oss

Stortingsdøra på gløtt for oss

Vi har tidligere skrevet om forbudet om import av homeopatiske medisiner som rammer privatpersoner. I tillegg vil det fra 2017 innføres registrering av homeopatiske medisiner som importeres og selges fra apotek. Disse to endringene i regelverket vil gjøre det umulig å få den bredden av homeopatiske medisiner som trengs for å drive en forsvarlig homeopatipraksis.

NHL har i sakens anledning vært på Stortinget (15.10.) og lagt fram våre synspunkter for Helse- og Omsorgskomitéens representanter for FrP og Høyre.

NHL jobber videre med saken, men det er uten tvil dere som er brukere av homeopati, politikerne aller helst hører på. Det må bli et folkekrav: Rett til homeopatisk behandling. Rett til fri tilgang av homeopatiske medisiner.

Oppfordrer dere alle til å melde dere inn i Norsk Homøopatisk Pasientforening. Vis myndighetene at vi er mange som vil ha rett til å velge den behandling vi mener er den beste for oss!

Skriv en kommentar