ForskningHomeopati

Viktig behandling før og etter kyssesyken

Av 30. september 2015september 13th, 2021Ingen kommentarer
Homeopatisk behandling ved kyssesyken - og ved senkomplikasjoner

Homeopatisk behandling ved kyssesyken – og ved senkomplikasjoner

 

Hvordan kan du komme deg raskere etter kyssesyken og hvordan kan du forebygge utvikling av kronisk utmattelse og ME etterpå?

Da er det viktig at du velger riktig behandlingsmetode.

 

Kyssesyken (mononukleose) er en infeksjonssykdom som er forårsaket av Epstein Barr viruset. Infeksjonen arter seg som regel som en kraftig halsbetennelse med halssmerter, høy feber og hovne lymfeknuter på halsen, men kan også arte seg som en vanlig halsbetennelse. Typisk medfører sykdommen også infeksjon i lever og milt.

Det har ingen hensikt å behandle kyssesyken med antibiotika fordi sykdommen er forårsaket av et virus. Paracet bør unngås, særlig ved leverbetennelse. Paracet har til hensikt å dempe kroppens symptomer som er avgjørende for å bli frisk. Den dempende effekten av Paracet og Ibux har derfor en dempende virkning på immunforsvaret og kroppens iboende evne til å heale seg selv.

Komplikasjoner under og etter kyssesyken kan oppstå dersom immunforsvaret er svekket. Kroppen vil ikke ta seg av sykdommen på en effektiv måte og pasienten vil oppleve et langvarig og vanskelig sykdomsforløp. I etterkant av et slikt forløp er faren for å utvikle symptomer på utmattelse mye større.

For å bli frisk du ha et sterkt immunforsvar. Hensikten med en sykdomsbehandling må derfor være å gi kroppen den styrken den trenger for å bli raskt frisk på egenhånd. Homeopati gir immunforsvaret et «boost»og kan brukes dersom man ønsker et ukomplisert sykdomsforløp.

Homeopater over hele verden har i over 200 år brukt homeopati på mennesker med ulike symptomer, og har lang erfaring og gode resultater med å styrke immunforsvaret til pasienter med kyssesyken. Forskning viser også at homeopati med stor fordel kan brukes når pasienten har symptomer på utmattelse etter kyssesyken. Homeopati gir deg også andre helsemessige fordeler på sikt, slik at du lettere motstår andre former for sykdom også.

Forskning:

https://mail.google.com/mail/? ui=2&ik=4ed4d1ac0c&view=att&th=14fdb7ea8f95c038&attid=0.8&disp=safe&zw

 

Gå til en homeopat MNHL for å få en tilpasset homeopatisk behandling ved både akutte og kroniske plager.

Listen over homeopater MNHL finner du her: https://nhl.no/?system_page=via-liste