Helse

Barn trenger homeopati

Av 28. september 2015september 19th, 2021Ingen kommentarer

 

 

Homeopatiske piller er populære hos barn

Homeopatiske piller er populære hos barn

 

Homeopatiske sukkerpiller er perfekt utformet for barn. Pillene er laget av vanlig sukker som er impregnert med en spesifikk homeopatisk medisinløsning. Barna elsker slik medisin. Nylig (2015) tok Trine Stub doktorgraden ved Universitetet i Tromsø. Hun undersøkte blant annet mulige bivirkninger av homeopatisk behandling, og fant at det er få og milde til moderate bivirkninger. Dette er et godt utgangspunkt for de som ønsker å behandle barna sine med homeopati.

En sykdom eller plage kan presentere seg med ett symptom, men like gjerne med flere symptomer. Disse kan henge tydelig sammen, eller de kan sprike i karakter, slik at det er vanskelig å skjønne at de er symptomer på den samme sykdommen.

Psykiske symptomer

En skremmende opplevelse, f.eks. av å se en film på TV, kan gi utslag i form av søvnproblemer, mareritt, mørkredsel, stamming, sengevæting, raserianfall, slåing, biting med mer. En sorgopplevelse kan blant annet resultere i en langvarig tårevåt tilstand, usikkerhet, tilbaketrekning eller søvnløshet. Det er utrolig hvordan et barn kan bli preget av følelsesmessige inntrykk i ung alder. Ved slike tilstander er det ikke hjelp i verken røntgenundersøkelser, blodprøver eller de øvrige testmetodene som finnes. Man kan gi det tid til å gå over av seg selv, samtale med barnet eller  prøve med psykolog, men ofte med lite resultat. Da er det greit å vite at homeopati kan bidra med rett medisin for å løse problemet.

Fysiske symptomer

Fordi immunforsvaret er nytt og enda ikke har vært i kontakt med bakterier og virus som finnes i omgivelsene, er barn utsatt for å få mange infeksjoner. Noen får “alt som går”, mens andre slipper unna. Barn er også utsatt for fysiske skader gjennom lek og idrett. I tillegg har alle mennesker arvelige disposisjoner, som gjør at de kan utvikle alt fra eksem til leddgikt i ung alder.

Ikke vent for lenge med å søke hjelp hos en homeopat MNHL. Homeopati kan passe ved de fleste plager hos barn.