Helse

Hvordan du kan holde deg frisk gjennom vinteren

Av 7. september 2015september 19th, 2021Ingen kommentarer
Høst og tid for å styrke immunforsvaret

Høst og tid for å styrke immunforsvaret

Høsten er her og med den følger ofte plager som vond hals og hoste, gjentatte forkjølelser og bihulebetennelser. Noen reagerer på værforandringer, kulde og vind, andre kan bli deprimerte av mørketiden vi går inn i. Alle mennesker har forskjellige disposisjoner og reagerer på sin særegne måte.

Mange sliter med gjentatte infeksjoner. Foreldre til barn som har startet i barnehage i høst har kanskje opplevd at barna får alt som går i barnehagen. Ta barnet med til en homeopat MNHL. Homeopati kan i tillegg til å behandle den akutte infeksjonnen også styrke immunforsvaret slik at barnet ikke så lett blir sykt igjen. På denne måten vil homeopati også være et nyttig redskap for å bekjempe antibiotikaresistens.

Årets influensasesong nærmer seg, og det er på tide å forberede seg.Det å ta vare på og styrke immunforsvaret er viktig for å opprettholde god helse. Det er kjent at regelmessig fysisk aktivitet og et sunt kosthold er viktig for å ta vare på helsa. Mindre kjent er det at homeopati kan brukes i tillegg. Influensa kan forebygges, men det fins også muligheter hvis du får influensa. Erfaring viser at influensa behandlet med homeopati vil vare kortere og ikke være så slitsom.

Homeopater MNHL har i sin verktøyskoffert medisiner til å styrke immunforsvaret, og legger opp behandlingen helt individuelt slik at du får en behanding som er tilpasset akkurat deg og dine behov.

2696″]

Skriv en kommentar