ForskningHomeopati

Få den gode søvnen tilbake

Av 9. juli 2015september 13th, 2021Ingen kommentarer

 

Søvnløshet

Søvnløshet

Du trenger ikke streve med søvnløshet hvis du kan rette på dette raskt og effektivt. Noe som kan snu vondt til godt på kort tid og gjøre noe med årsaken til problemet.

I en forskningsstudie som gikk over et år med 346 pasienter med søvnproblemer, hadde pasientene som fikk homeopatisk medisin i tillegg til tradisjonell behandling, mindre behov for sovemedisin enn pasientene som bare fikk tradisjonell behandling.

I mange tilfeller er søvnløshet forårsaket av annen sykdom eller bivirkninger av medisiner. Søvnløshet er ofte et psykologisk problem der overarbeid, stress, bekymring eller sorg er sentrale årsaksfaktorer.

Medikamentell behandling av søvnløshet kan gi psykisk avhengighet der pasienten opplever at det ikke går an å sove uten sovemedisin. Behandlingen kan også gi fysisk avhengighet der pasienten får abstinenssymptomer ved nedtrapping. Enkelte medikamenter gir også tretthet på dagtid og reduserer evnen til å kjøre bil og utføre arbeid.

Homeopati behandler hele mennesket og påvirker sykdommer og eventuelle psykologiske faktorer som kan være årsaken til søvnløsheten også. Homeopati er en trygg og effektiv behandling der man i tillegg unngår skadelige bivirkninger.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26143449