Homeopati

Den beste måten å behandle pasienter med mange kroniske plager

Av 9. juli 2015september 13th, 2021Ingen kommentarer

Hvorfor ikke gjøre en viktig endring for å bli frisk, enn å være avhengig av medisiner resten av livet?

I en homeopatisk studie viste det seg at homeopatisk behandling er fordelaktig når pasienter med mange sykdommer skal behandles. Dette er fordi metoden sikter mot å styrke kroppens evne til å bli frisk med bare et homeopatisk middel. Dette vil naturlig nok påvirke og bedre alle plagene hos pasienten.   

Mens skolemedisinen ser på sykdom som diagnoser som må behandles med medisiner, gjerne en medisin for hver diagnose, behandler homeopater mennesket og dets manglende evne til å bli frisk.

Ulike følelser som sorg, sinne, mistrivsel, stress, irritasjon, engstelighet, bekymring og ubehagelige og vonde opplevelser kan ha stor innvirkning på kroppen, men vær, temperatur, mat, medisin, overdreven aktivitet, sykdom og søvnmangel kan også ha stor betydning.

Dette er bare noen få eksempler på hva som kan svekke kroppen og gjøre oss syke. Vi er svært ulike når det kommer til hvilke plager vi får og hvorfor vi får de. Vi er også ulike når det kommer til hvilke symptomer vi får, hvordan vi opplever sykdommen og hva som lindrer plagene og hva som gjør de verre.

Summen av svarene på disse spørsmålene danner et spesielt symptombilde hos pasienten. Når vi gir et homeopatisk middel som passer til dette bildet, styrkes hele pasienten slik at han kan bli frisk på egenhånd. Kroppen reparerer seg selv slik den er skapt til å gjøre.

Homeopatisk behandling søker ikke mot å dempe symptomene og fjerne en sykdom, men å styrke deg som eier sykdommene. Når du styrkes, vil det forbedre eller stimulere den generelle helsen slik at kroppen selv kan rydde opp i, ikke bare en sykdom, men ALLE sykdommer og plager, fysisk, psykisk og mentalt – med bare EN medisin – DIN medisin!

Det er lønnsomt å motta homeopati i tillegg til den medisinen du allerede tar. Homeopati styrker immunforsvaret, noe som er viktig for å bli kvitt kronisk sykdom, og ved riktig homeopatisk behandling opplever de fleste at de kan trappe ned på og slutte med medisiner.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25576272