Forskning

Cuba bruker homeopati mot flere smittsomme sykdommer enn Leptospirose

Av 29. mars 2015september 13th, 2021Ingen kommentarer
Uten homeopati vil tusenvis av mennesker gå rundt å være syke helt unødvendig.

Uten homeopati vil tusenvis av mennesker gå rundt å være syke helt unødvendig.

Etter at Cuba begynte å bruke homeopati forebyggende mot den dødelige sykdommen Leptospirose i 2007-08 med svært oppsiktsvekkende og gode resultater, har mange fått øynene opp for homeopatiens viktige potensiale.

Cuba er det første landet som har gitt homeopati forebyggende til en hel nasjon (11 mill.) med så gode resultater som ingen vaksine noen gang har gitt, og er i full gang med å bruke homeopati forebyggende og terapeutisk for andre smittsomme sykdommer også. Det er i første omgang snakk om svineinfluensa, Denguefeber, Hepatitt A og Conjunktivitt.

Resultatene fra den vellykkede immuniseringen av en hel nasjon har blitt revurdert og konkluderer med at homeopati kan gis for å skape immunitet mot smittsomme sykdommer slik som den har gjort mot Leptospirose.

http://chp.sagepub.com/content/early/2014/03/10/2156587214525402.abstract

http://www.bmj.com/content/345/bmj.e6184/rr/616928