NyheterUkategorisert

Oppstart av nytt Lokallag i Vestfold

Av 6. februar 2015september 13th, 2021Ingen kommentarer
Nina Ek, Liv Marit Olsen og Linnbjørg Bardal Skalleberg under oppstarten av nytt NHL Lokallag i Vestfold 05.02.15

Nina Ek, Liv Marit Olsen og Linnbjørg Bardal Skalleberg under oppstarten av nytt NHL Lokallag i Vestfold 05.02.15

 05.02.15 ble det startet opp et nytt Lokallag for Norske Homeopaters Landsforbund i Vestfold. Initiativet ble tatt av Styremedlem i NHL Hovedstyret Linbjørg Bardal Skalleberg som bor og praktiserer i Stokke og i Sandefjord Helsepark. Nina EK ble uteksaminert fra NAN i 2001 og praktiserer på Tønsberg Medisinske Senter. Liv Marit Olsen ble ferdig med studiene på SIKH i 2003 og praktiserer nå på Saba Helsehus i Tønsberg. 

 Neste møte for videre fremdrift er satt til fredag 13.mars. I år har NHL lagt årsmøtet og 85-års jubileums feiringen til Sandefjord som er med på å gi området “et ekstra løft” i miljøet.  

 Monica O. Oseberg deltok for å inspirere og dele erfaringer fra Romerike Lokallag til Nina og Liv Marit Olsen.

Monica O. Oseberg deltok for å inspirere og dele erfaringer fra Romerike Lokallag til Nina og Liv Marit Olsen.

 Styremedlem i Hovedstyret i NHL Monica O Oseberg tok turen med tog fra Lørenskog for representere både NHL Hovedstyret og Lokallaget på Romerike. Lokallaget på Romerike ble startet for ca 22 år siden og har siden vært en viktig faktor både faglig og sosialt for MNHL homeopatene på øvre og nedre Romerike. Romerikingene hadde sitt årsmøtet tirsdag 2.februar på Metro Senter i Lørenskog hvor Leder i NHL Solveig Aursnes også stilte.