Homeopati

Hvordan du blir kvitt molluskene

Av 23. januar 2015september 13th, 2021Ingen kommentarer
Homeopatiske medisiner kan fjerne mollusker permanent

Homeopatiske medisiner kan fjerne mollusker permanent

 

 

I teorien skal mollusker gå over av seg selv innen et par år. Men mange barn opplever at molluskinfeksjonen er svært plagsom, og gjør at en del foreldre tar kontakt med homeopat. Ofte har de hørt om andre barn i nærmiljøet som har prøvd homeopatisk behandling mot mollusker med godt resultat. Det finnes en rekke homeopatiske medisiner som kan brukes ved mollusker. Molluskene kan forsvinne raskt og uproblematisk ved å benytte den medisinen som passer best til pasienten som person.

Ved å stimulere pasientens vitalkraft, vil forholdene i huden endre seg, slik at viruset ikke lenger vil trives i det nye “miljøet”. Vi ser ofte at molluskene først “blåses opp” før de “faller sammen” og tørker inn, samtidig som det ikke dannes nye elementer lenger. Legene hevder som regel at det er unødvendig å behandle mollusker, da de venter at molluskene skal forsvinne av seg selv.

Årsak og smitte

Molluscum Contagiosum er en ufarlig hudinfeksjon hos mennesker forårsaket av Molluscum Contagiosum-viruset. Viruset smitter gjennom kontakt, og kan overføres både direkte og indirekte via håndklær, leker, etc. Etter en inkubasjonstid på mellom 2 uker og 6 måneder, med et gjennomsnitt på 6 uker, dannes et utslett. Dersom utslettet ikke behandles, vil pasienten opparbeide immunitet, og det vil vanligvis forsvinne av seg selv etter 2 uker til 6 måneder, men kan vare mye lenger. Etter 2 år er imidlertid de fleste symptomfri.

 

3171″]