HelseHomeopati

LØFTER OM ET SUNNERE OG BEDRE LIV I 2015

Av 1. januar 2015september 19th, 2021Ingen kommentarer

 

Et sunnere liv

Et sunnere liv

Nå er det Nyttår og du har kanskje lovet deg seg selv at du skal begynne å leve et sunnere og bedre liv? Gamle vaner kan være vonde og vende. Forandringer krever noen ganger så mye av oss at det er vanskelig å gjennomføre. Du skal tross alt trene, skape nye matvaner, gjøre det du har utsatt altfor lenge og mye av dette skal du fortsette med. I tillegg kan arvelige disposisjoner for overvekt eller svekket helse være et ekstra hinder.

Homeopater hører ofte pasienter som forteller at de har fått både mer lyst og energi til å trene og at de ikke har så lyst på godteri og brus lenger. De spiser sunnere og har mer lyst til å bevege seg. I tillegg opplever de at de har blitt mer sosiale og aktive i det daglige liv.

Dette er ofte ikke problemer de har kommet til homeopaten for, men resultatene kommer som en overraskelse og bonus for pasienten.

Når kroppen er i ubalanse vil kroppen fungere dårligere. Vi får kroniske helseproblemer, sover dårlig, spiser mer, blir overvektig, humøret blir dårligere osv. Disse problemene har en sammenheng med hverandre og for å gjøre noe med dette må vi rette opp i en ubalanse som har oppstått. Den er selve hindret og årsaken til at vi ikke klarer å lykkes i å endre vår livsstil.

Homeopati er energimedisin og påvirker hele organismen og skaper balanse. Den har for mange vært åpningsporten til et sunnere og bedre liv. Homeopati gir energi og balanse og påvirker både sykdom, livsstil og det psykososiale liv. Positive endringer skjer ofte uten at du har jobbet så mye for det. Da er det mye lettere å gjøre en innsats og fortsette den jobben som allerede er satt i gang.

Kanskje du også har lyst til å gi kroppen din en fordel i 2015? Ta kontakt med en homeopat MNHL i ditt distrikt: https://nhl.no/?system_page=via-liste