Brobyggerprisen 2014 til homeopat

Av 26. oktober 2014september 13th, 2021Ingen kommentarer
Lege og homeopat Siri Aabel er årets vinner av Brobyggerprisen

Lege og homeopat Siri Aabel er årets vinner av Brobyggerprisen

Det er med stolthet og glede vi melder at Brobyggerprisen 2014 ble tildelt lege og homeopat Siri Aabel. Hun er den første kvinnen som har mottatt denne prisen som deles ut hvert år av Fritt Helsevalg. Hun er gründer og etablerer av Green Doctors®  som ble skapt fordi hun ønsker at pasienten skal oppleve å bli sett som et helt menneske og få en helhetlig behandling.Hun samarbeider med mange ulike terapeuter som deler hennes syn på helse. hun sier at hun har bygget mange broer, både i seg selv og hos andre og mellom ulike terapiformer. Vi gratulerer en verdig vinner.

 

 

 

2841″]