Helsepolitikk

11.280 underskrifter mot Wikipedia

Av 21. september 2014september 13th, 2021Ingen kommentarer
Wikipedia har lenge systematisk gitt homeopati en svært skjev behandling.

Wikipedia har lenge systematisk gitt homeopati en svært skjev behandling.

En underskriftkampanje initiert av Association for Comprehensive Energy Psychology (ACEP) samlet 11.280 underskrifter. Protesten retter seg mot Wikipedias systematiske skjeve informasjon om holistisk behandling.

NHL har i lang tid slitt med å nå frem med en balansert og nøytral informasjon på Wikipedia. Våre bidrag til å fremstille hva homeopati er blir systematisk slettet.

NHL blir nektet å uttale seg

For de som ikke er kjent med hvordan Wikipedia virker, så kan vi fortelle at enhver kan skrive en artikkel. Disse blir lest og modifisert av både fast engasjerte og andre tilfeldige brukere av leksikonet. Det foregår også debatt bak flere innlegg som man må være innlogget for å ser. Dette for å sikre et nøytralt og leksikalt innhold.

NHL’s bidragsytere har imidlertid gjentatte ganger blitt nektet både å skrive, korrigere og uttale seg i den bakenforliggende diskusjonen.

Ny kunnskapsbase

Om ACEP’s underskriftkampanje vil endre Wikipedias holdning til holistisk behandling gjenstår å se. Men neste skriftt for ACEP er å etablere en ny, digital kunnskapsbase. Ambisjonen er å digitalisere mer enn 500.000 opptegninger over helhetlig behandling av hode/kropp.

Den nye kunnskapsbasen for navnet Integrative Studies Historical Archive and Repository (ISHAR)

Kilde change.org

2423″]