Basic - IKKE TIL ALMENN BRUKHomeopati

Homeopatisk medisin

Av 6. september 2014september 13th, 2021Ingen kommentarer
Det finnes flere apotek som kun selger homeopatisk medisin. Dette ligger i Mayfair i London.

Det finnes flere apotek som kun selger homeopatisk medisin. Dette ligger i Mayfair i London. Foto: Aursnes

Homeopatiske medisiner er laget av ulike produkter fra naturen,  De er laget av planter, mineraler og substanser fra dyreriket.

Homeopatiske medisiner er fortynnet for ikke å gi gift effekter eller skadelige bivirkninger. Prosessen de går gjennom kalles potensering. Denne angis ved et tall etter navnet på preparatet. Homeopatiske medisiner produseres etter GLP, GMP standard. (godkjente laboratorier)

Dette er det store spørsmålet i homeopati. Kan disse små dosene virke? Våre erfaringer er fornøyde pasienter hver dag. Studier viser at sju av ti sier der blir bedre av sine lidelser.

Forskere jobber stadig med å finne svaret på virkningsmekanismene.  De nyeste teoriene går i retning av nanopartikler.

Homeopatiske medisiner er klassifisert som legemidler av Statens Legemiddelverk og selges kun via apotek. Alle apotek har leveringsplikt og er dermed forpliktet til å skaffe de medisinene som foreskrives. Ved leveringsproblem eller andre spørsmål angående homeopatiske medisiner ta kontakt med Norges NaturmedisinSentral på telefon 32 24 05 50.

Homeopatiske medisiner er trygt å ta sammen med andre medisiner fra legen. De er trygge for barn, unge og gamle. De kan også brukes av gravide. Homeopati blir ofte brukt på dyr.   Som ved all medisinbruk, følg bruksanvisningen homeopaten har gitt nøye.  Ikke eksperimenter med homeopatiske medisiner på engen hånd.  Bruk en kvalifisert homeopat MNHL.

Homeopatisk medisin bruks i dag verden over mot en rekke sykdommer. De vanligste er psykiske lidelser vi oppsøkes for og søvnproblemer, luftveg og øreplager, fordøyelsesplager, muskel og skjelettlidelser, hudlidelser, eksem, allergier og kvinnelidelser, hormonelle lidelser.

Om lag to av ti pasienter opplever ett mildt ubehag i begynnelsen av kuren. Vi kaller det en homeopatisk førsteforverring. Vi ser det som kroppens positive respons på behandlingen

2024″]