Homeopati

Homeopati er en naturlig, skånsom og trygg behandlingsform.

Av 5. september 2014september 13th, 2021Ingen kommentarer
Homeopatisk Medisin velges til personen og ikke til sykdommen."@Istock.com/totalpics"

Homeopatisk Medisin velges til personen og ikke til sykdommen.
Foto: “@Istock.com/totalpics”

Homeopati er en naturlig, skånsom

Homeopati er en naturlig, skånsom og trygg behandlingsform og velges derfor av mer enn 300 millioner mennesker over hele verden. Målsetningen for de fleste brukerne er å styrke motstandskraften og tåle mer av hverdagslivets belastninger. En homeopats oppgave er å finne ut hva som styrker helsen og øker livskvaliteten for akkurat deg. Velvære idag er topp prioritet sammen med det å stimulere kroppens evne til å lege seg selv. Det lønner seg i lengden å investere i egen helse

Homeopatiske midler stimulerer kroppens selvreparerende mekanismer

Homeopatiske midler stimulerer kroppens selvreparerende mekanismer og styrker på den måten helsen. Da homeopati er en helhetlig behandlingsmåte tar de hensyn til både den fysiske kroppen, men også den følelsesmessige og mentale tilstanden.

Homeopati er basert på likhetsprinsippet om at likt kurerer likt,

Homeopati er basert på likhetsprinsippet om at likt kurerer likt, der et stoff kan kurere de samme symptomene hos syke, som de fremkaller hos friske. Homeopati kan brukes ved akutte og kroniske tilstander, og er en særdeles god behandlingsform for barn. Homeopatisk behandling har ingen bivirkninger for helsen.

Mennesket er en helhetlig organisme 

Mennesket er en helhetlig organisme og bør behandles helhetlig, også ved sykdom. Vi kan dele kroppen opp i deler, men virkeligheten er annerledes. Har man en infeksjon i øret påvirkes hele kroppen av dette, ikke bare øret, og en storstilt ”redningsaksjon” blir satt i gang i immunforsvaret. Hensikten er å redde kroppen fra smerte og bakteriell invasjon. Den homeopatiske medisinen blir valgt ut i fra pasientens totale symptombilde, inkludert både fysiske, følelsemessige og mentale symptomer. Den homeopatiske medisinen som blir valgt er den som er mest lik pasienten og pasientens sykdom. Ut ifra et homeopatisk syn på sykdom og helse, er det deette som må tilføres for å styrke  pasientens egne evne til å lege seg selv.

 1888″]