HelseNyheter

Styrk immunforsvaret med homeopati!

Av 28. oktober 2011september 19th, 2021Ingen kommentarer

Årets influensasesong nærmer seg, og det er på tide å forberede seg. Styrk immunforsvaret med homeopati først!

Nobelprisvinnere i medisin 2011, Beutler, Hoffmann og Steinman, kommer med ny kunnskap om medfødt og ervervet immunitet. Det er en gryende oppvåkning på at det å ta vare på og styrke det immunforsvaret vi har er en viktig inngangsport til styrket helse. Det kan gjøres med regelmessig fysisk aktivitet og ved å tenke mer bevisst over hva en spiser av mat over tid.

I`m ill series

Homeopater MHNL har i sin verktøykasse homeopatiske medisiner til å kunne styrke immunforsvaret, og bør benyttes mer i folkehelsearbeidet her i landet.

Homeopaten starter alltid med en grundig førstegangskonsultasjon på ca. 1,5 time for å kartlegge sykdomshistorie, personlighet og symptomer. Deretter velges en individuelt tilpasset homeopatisk medisin ut, som pasienten skal ta som en kur. Pasientene følges alltid godt opp med oppfølginger så lenge det er behov for det. Jo tidligere man starter med homeopati før influensasesongen, jo lettere er det å gå den i møte med et styrket immunforsvar.

Homeopater behandler også akutte influensasymptomer, og de som ikke kommer seg igjen etter en influensa.

Skrevet av: Kari Skrautvol, Homeopat MNHL, førstelektor.

240″]