Helse

Homeopati i tannbehandlingen

Av 23. juni 2011september 19th, 2021Ingen kommentarer

Ønsker du en naturlig og helhetlig tilnærmning til din tannhelse? Det finnes tannleger i Norge som tilbyr homeopatiske medisiner som en del av tannbehandlingen.

Will it hurt

 

Tannlege Anna-Karin Abrahamsson i Fredrikstad er en av de som gjør dette:

”I min praksis bruker jeg homeopatiske medisiner side om side med konvensjonelle medisiner hos de som ønsker det. Jeg bruker det i forbinedelse med smerter, after, munnsår, herpes og angst/tannlegeskrekk. Da jeg ikke selv er utdannet homeopat samarbeider jeg med en homeopat MNHL, og føler at pasientene er fornøyd med tilbudet”.

I land som England og Cuba er det mange tannleger som har tatt videreutdanning i homeopati og bruker dette aktivt i sine praksiser. Vi i Norske Homeopaters Landsforbund håper at enda flere norske tannleger ønsker å kombinere disse behandlingsmetodene i tiden fremover!

 

 

 

182″]