Helse

Trygg behandling for mor og barn!

Av 12. mai 2011september 19th, 2021Ingen kommentarer
Trygt for mor og barn!

Trygt for mor og barn!                                                          Foto: FreeDigitalPhotos.net/ David Castillo Dominici 

 

 

Mange kvinner oppsøker homeopat både før, under og etter svangerskapet for ulike plager. Selv om gravide kvinner blir fulgt opp godt i helsevesenet, ønsker allikevel mange å benytte seg av både konvensjonell og alternativ behandling og oppfølging.
Homeopater blir ofte oppsøkt for følgende plager:

  • Infertilitet / ufrivillig barnløshet
  • Gjentatte aborter
  • Svangerskapskvalme
  • Svangerskapskløe
  • Emosjonelle og mentale plager under og etter graviditet
  • Fødselsforbredende behandling

Homeopater MNHL behandler pasientene med individuelt tilpassede homeopatiske medisiner. Medisinene er produsert på egne laboratorier som følger de samme strenge kravene som konvensjonelle medikamenter. De er reseptfrie og selges på apotek.

Behandlingen søker å styrke pasientens kropp og rette opp i eventuelle ubalanser. Da den homeopatiske behandlingen er skånsom, er det ikke forbundet med fare å bruke de homeopatiske medisinene under svangerskapet. Det er imidlertid viktig å oppsøke en homeopat som har god utdannelse i både medisinske og homeopatiske fag. Homeopater MNHL sitter inne med denne kompetansen, og er et trygt alternativ.

 

165″]