Helse

En naturlig overgangsalder

Av 11. mai 2011september 19th, 2021Ingen kommentarer

Klimakteriet (overgangsalderen) begynner i alderen 45-50 år, og hos noen få så tidlig som i midten av 30-årene. Selv om overgangsalderen er en naturlig del av en kvinnes liv, er den for mange preget av plagsomme symptomer.

 

 

 

Vanlige symptomer er:

  • Endret blødningsmønster
  • Hetetokter
  • Humørforandringer
  • Tretthet
  • Uopplagthet
  • Irritasjon
  • Aggresjon
  • Nedsatt hukommelse og konsentrasjon
  • Nedsatt seksuell lyst og smerte ved samleie
  • Følelse av hevelse og stivhet i hendene

Innføringen av østrogenbehandling for plagene i overgangsalderen har vært hyppig diskutert i fagmiljøene, og det er stor uenighet om fordelene veier opp for bivirkningene av preparatene. Flere har blitt skeptiske til medikamentbruken og oppsøker heller naturlige alternativ med sine plager.

Hos en homeopat MNHL blir du behandlet med individuelt tilpassede homeopatiske medisiner. De homeopatiske medisinene lages på egne laboratorier under samme strenge forhold som konvensjonelle medikamenter, og kjøpes reseptfritt på apotek.

Homeopaten tar hensyn til pasientens helhet under behandlingen, noe mange setter pris på. Homeopaten tar seg god tid til hver enkelt pasient og følger opp jevnlig så lenge det er behov for det.

164″]