NyheterUtdanning

Dr Massimo Mangialavori til Oslo

Av 13. august 2023august 23rd, 2023Ingen kommentarer

Dr Mangialavori er en av verdens ledende homeopater. Han er forfatter av mange verker. Praxis som er et metode og filosofi verk i 2 bind, Materia Medica Clinica til nå i 5 bind, det elektroniske repertoriet Suggesta og mange flere bøker og vitenskapelige artikler.
NHL er så heldig å kunne arrangere seminar med han i Oslo 15-16 september. Vi er takknemlige for at Homeopatistiftelsen støtter med midler for å sikre gjennomføringen. Arcanum støtter oss også økonomisk så vi kan få til streaming. Og vi har også  med oss  Norges Naturmedisinsentral  som sponsor.

Tema på seminaret blir behandling av lungesykdommer og ny og spennende Materia Medica fra soppriket, Fungi midler.

Ikke gå glipp av disse spennende dagene for faglig påfylling og å treffe gode kolleger.
Fyll opp din oppdaterings kvote nå.

Link for påmelding
Mangialvori

Skriv en kommentar